Nu ook in Gent: getuigenis van onze investeerders: koffiereis Peru ☕

Nu ook in Gent: getuigenis van onze investeerders: koffiereis Peru ☕

donderdag 21 november 2024 19 00

In mei vond de eerste Oikocredit Journeys plaats: een inleefreis naar ons partnerland Peru, om investeerders kennis te laten maken met het werk van Oikocredit in de ontwikkeling van de koffiesector.

Wij zijn trots dat er 4 van onze Belgische investeerders deelnamen aan deze inleefreis: Jan, Lies, Johan en Anne-Marie. Van koffieboon tot kopje hebben zij ervaren hoe de financiering van Oikocredit tastbare veranderingen in het leven van koffieboeren teweegbrengt.

Kennis en ervaringen om gedeeld te worden dus! Onze avontuurlijke investeerders, samen met het team van Oikocredit België, nodigen jou daarom van harte uit voor een gezellige ‘koffieklets’. We zullen het hebben over het werk van Oikocredit, hoe een investering in Oikocredit een verschil maakt en hoe onze reizigers dat zelf hebben ervaren. Natuurlijk proeven we ook koffie en chocolade van onze partners 😋.

Praktisch:

  • Wanneer? Donderdag 21 november om 19u00
  • Waar? Spaanse Gouverneurswoning, Buitenhof 35, 9000 Gent
  • Iedereen is welkom! Dus stuur deze uitnodiging gerust door naar je vrienden en kennissen.
  • Inschrijven: aangezien we het graag gezellig houden, is er een maximum capaciteit van 30 aanwezigen. Snel inschrijven is dus de boodschap!

Lees je graag al eens wat Jan zoal te vertellen heeft? Een interview met Jan en Teresa over hun inleefreis naar Peru >

Schrijf je hier in voor het evenement >

« Terug