Getuigenis van onze investeerders: koffiereis Peru ☕

Getuigenis van onze investeerders: koffiereis Peru ☕

evenement Hasselt.pngwoensdag 04 september 2024 19 00

Van 12 tot 21 mei vond de eerste Oikocredit Journeys plaats: een inleefreis naar ons partnerland Peru, om investeerders kennis te laten maken met het werk van Oikocredit in de ontwikkeling van de koffiesector.

Wij zijn trots dat er 4 van onze Belgische investeerders deelnamen aan deze inleefreis: Jan, Lies, Johan en Anne-Marie. Van koffieboon tot kopje hebben zij ervaren hoe de financiering van Oikocredit tastbare veranderingen in het leven van koffieboeren teweegbrengt.

evenement Hasselt

Kennis en ervaringen om gedeeld te worden dus! Onze avontuurlijke investeerders, samen met het team van Oikocredit België, nodigen jou daarom van harte uit voor een gezellige ‘koffieklets’. We zullen het hebben over het werk van Oikocredit, hoe een investering in Oikocredit een verschil maakt en hoe onze reizigers dat zelf hebben ervaren. Natuurlijk proeven we ook koffie en chocolade van onze partners 😋.

Praktisch:

  • Wanneer? Woensdag 4 september om 19u00
  • Waar? Jeugdherberg Hostel H in Hasselt (Spoorwegstraat 80)
    Hostel H is gelegen vlak naast het treinstation van Hasselt. Zeer makkelijk te bereiken dus. Bereikbaarheid.
  • Inschrijven! Aangezien we het graag gezellig houden, is er een maximum capaciteit van 30 aanwezigen. Snel inschrijven is dus de boodschap!

Schrijf je hier in > 

« Terug