Beleggen bij Oikocredit staat gelijk aan duurzaam investeren : economisch rendabel én met een zeer groot sociaal en ecologisch rendement!

Beleg ethisch

Meer informatie
Meer informatie

SC Microinvest SRL - Leningen en zakelijk advies voor ondernemers, kleine bedrijven en leengroepen

SC Microinvest SRL

Leningen en zakelijk advies voor ondernemers, kleine bedrijven en leengroepen

Moldavië

SC Microinvest SRL (Microinvest) biedt microleningen en hulp bij bedrijfsontwikkeling aan kleine ondernemers in verschillende gebieden in Moldavië. Veel klanten van Microinvest zijn particuliere ondernemers op het platteland.

Moldavië is een geografisch ingesloten land en ligt tussen Oekraïne en Roemenië. Microinvest is een van de belangrijkste MFI's in Moldavië en het hoofdkantoor bevindt zich in Chisinau. In combinatie met de verschillende regiokantoren kan Microinvest de meeste regio's bedienen. De financiële producten van Microinvest bestaan uit groepsleningen, leningen voor kleine bedrijven en consumptiekrediet. Indien nodig geeft de organisatie ook financieel en bedrijfsadvies aan kleine bedrijven en start-ups.

Oikocredit heeft geïnvesteerd in aandelen in Microinvest en de MFI een lening verstrekt. De organisatie heeft gedurende de afgelopen jaren aangetoond dat zij de belangen van de eigen klanten goed behartigt en een verantwoorde bedrijfsvoering hanteert. Microinvest heeft goede interne processen en procedures ingericht wat zorgt voor een grote mate van efficiëntie.

Dankzij Microinvests financiële diensten kunnen leningnemers een bedrijf opzetten of runnen en hun levensstandaard verhogen.

Download deze pagina als PDF