Beleggen bij Oikocredit staat gelijk aan duurzaam investeren : economisch rendabel én met een zeer groot sociaal en ecologisch rendement!

Beleg ethisch

Meer informatie
Meer informatie

Arohan Financial Services Pvt. Ltd - Emancipatie van kansarme mensen via duurzame financiële diensten

Arohan Financial Services Pvt. Ltd

Emancipatie van kansarme mensen via duurzame financiële diensten

India

Arohan Financial Services Pvt. Ltd (Arohan) is in 2006 opgericht in Calcutta en verstrekt microfinanciering voor inkomst-genererende activiteiten aan economisch achtergestelde mensen in Oost- en Noordoost-India.

De visie van Arohan is om, in haar werkgebied, een van de drie beste spelers in de sector van inclusieve financiering te worden, om meer dan een miljoen klanten in tien staten te bedienen en in de top tien van populairste werkgevers te staan. De organisatie wordt onder meer gekenmerkt door een hoge betrokkenheid van personeel, transparantie, eerlijkheid, integriteit en, tot slot, een sterke klantgerichtheid.

Naast financiële dienstverlening is Arohan ook betrokken bij verschillende sociale impactinitiatieven zoals noodhulp na overstromingen en vaardigheidstrainingen. Deze microfinancieringsinstelling is al een aantal keer onderscheiden voor haar verantwoorde beleid. Arohan heeft sinds 2015 'Client Protection Certification' van de SMART Campaign.

Arohan Financial Services Pvt. Ltd is sinds 2013 een partner van Oikocredit.

Download deze pagina als PDF