Beleggen bij Oikocredit staat gelijk aan duurzaam investeren : economisch rendabel én met een zeer groot sociaal en ecologisch rendement!

Beleg ethisch

Meer informatie
Meer informatie

Corporativo Laudex SAPI de CV, SOFOM ENR - Kredietlijnen voor studenten

Corporativo Laudex SAPI de CV, SOFOM ENR

Kredietlijnen voor studenten

Mexico

Corporativo Laudex SA de CV, SOFOM ENR (Laudex) is een niet-bancaire financiële instelling die leningen verstrekt aan bachelor- en masterstudenten zodat ze kunnen studeren op een particuliere universiteit.

Laudex is opgericht door een scheikundig ingenieur met een MBA van Stanford University, die studenten toegang wilde geven tot particulier hoger onderwijs ongeacht hun economische status. In Mexico is een groot tekort aan goed openbaar onderwijs. Veel families hebben niet de middelen om hun kinderen naar een particuliere universiteit te sturen. Daarnaast zijn er maar enkele banken die studieleningen verstrekken en dit heeft een negatieve impact op het aantal afgestudeerden.

Laudex biedt Mexicanen de kans op betere onderwijsmogelijkheden door middel van financiële producten met zeer aantrekkelijke voorwaarden, die zijn afgestemd op de behoeften van studenten.

Corporativo Laudex SA de CV, SOFOM ENR is sinds 2013 een partner van Oikocredit.

Download deze pagina als PDF