Beleggen bij Oikocredit staat gelijk aan duurzaam investeren : economisch rendabel én met een zeer groot sociaal en ecologisch rendement!

Beleg ethisch

Meer informatie
Meer informatie

Origo Commodities India Pvt. Ltd - Positieve impact creёren in de hele landbouwwaardeketen in India

Origo Commodities India Pvt. Ltd

Positieve impact creёren in de hele landbouwwaardeketen in India

India

Origo Commodities (Origo) is opgericht in 2010. Dit Indiase bedrijf verstrekt financiering aan de landbouwtoevoerketen (voor de periode na de oogst) en levert logistieke oplossingen.

Het Origo’s visie om gefragmenteerde voedselvoorzieningsketens te transformeren in een geïntegreerd en efficiënt ecosysteem en, op inclusieve en duurzame wijze, waarde te creëren voor alle deelnemers, van primaire producent tot eindconsument.

Het bedrijfsmodel van Origo stelt de onderneming in staat om alle deelnemers in de landbouwwaardeketen te bereiken en een positieve impact te creёren in de hele keten. De diensten van Origo ondersteunen boeren, handelaren, verwerkers, groothandelaren, magazijneigenaren, financiële instellingen en micro-, kleine en middelgrote ondernemingen.

Origo Finance, een dochteronderneming van Origo Commodities, biedt een scala van leningen zoals financiering voor magazijnopslag, inkoopfinanciering en financiering voor micro-, kleine en middelgrote ondernemingen. Origo Finance heeft een netwerk van vestigingen in Andhra Pradesh, Telangana, Maharashtra en Karnataka.

Origo en Oikocredit zijn partners sinds 2013. In 2018 beheerde Origo landbouwproducten ter waarde van 80 miljard roepies (€ 1 miljard) in 12 Indiase staten.

Download deze pagina als PDF