Beleggen bij Oikocredit staat gelijk aan duurzaam investeren : economisch rendabel én met een zeer groot sociaal en ecologisch rendement!

Beleg ethisch

Meer informatie
Meer informatie

Promotion et Appui au Développement de Micro Entreprise (PADME) - Ondersteuning voor micro-ondernemingen, particulieren en ngo's

Promotion et Appui au Développement de Micro Entreprise (PADME)

Ondersteuning voor micro-ondernemingen, particulieren en ngo's

Benin

Promotion et Appui au Développement de Micro Entreprise (PADME) is een vereniging die de ontwikkeling van micro-ondernemingen in Benin bevordert, in het bijzonder door middel van geschikte microfinancieringsproducten, trainingen voor startende ondernemers, en ondersteuning op maat voor leningnemers. Ook helpt PADME ngo's bij het ontplooien van inkomensgenererende activiteiten.

De missie van PADME bestaat uit het snel en probleemloos beschikbaar maken van een breed scala aan financiële diensten aan micro-ondernemingen en mensen met lage inkomens. Deze diensten sluiten aan op de specifieke behoeften van micro-ondernemingen. De organisatie wil een groot aantal mensen met lage inkomens duurzaam toegang bieden tot lokale financiële diensten en daarbij haar eigen financiële positie versterken.

Promotion et Appui au Développement de Micro Entreprise  (PADME) is sinds 2005 een partner van Oikocredit.

Download deze pagina als PDF