Beleggen bij Oikocredit staat gelijk aan duurzaam investeren : economisch rendabel én met een zeer groot sociaal en ecologisch rendement!

Beleg ethisch

Meer informatie
Meer informatie

Grupo Internacional de Finanzas Sociedad Anónima Emisora de Capital Abierto (Interfisa Banco SAECA) - Betere toegang tot financiering voor kleinschalige ondernemingen op het platteland van Paraguay

Grupo Internacional de Finanzas Sociedad Anónima Emisora de Capital Abierto (Interfisa Banco SAECA)

Betere toegang tot financiering voor kleinschalige ondernemingen op het platteland van Paraguay

Paraguay

De microfinancieringsinstelling (MFI) Grupo Internacional de Finanzas Sociedad Anónima Emisora de Capital Abierto (Interfisa Banco SAECA) richt zich op microcredit en financiering voor het midden- en kleinbedrijf (mkb). Deze sector is goed voor meer dan de helft van de leningportefeuille. De bank richt zich op klanten op het platteland, maar is ook actief in stedelijke gebieden. Het bedrijf heeft meer dan 50 filialen in bijna alle departementen.

Interfisa Banco SAECA is lid van de Bankvereniging van Paraguay (ASOBAN) en heeft de klantbeschermingsprincipes van de Smart Campaign onderschreven, gericht op het voorkomen van overmatige schuldenlasten en het bevorderen van duurzame kredietverstrekking.

Sinds de oprichting in Asunción, de hoofdstad van Paraguay, in 1979, is de instelling uitgegroeid tot een van de grootste MFI’s in Paraguay en een toonaangevende verstrekker van plattelandsleningen aan micro- en kleine ondernemingen. In 2015 ontving de instelling een banklicentie.

Grupo Internacional de Finanzas Sociedad Anónima Emisora de Capital Abierto (Interfisa Banco SAECA) is sinds 2016 een partner van Oikocredit.

Download deze pagina als PDF