Beleggen bij Oikocredit staat gelijk aan duurzaam investeren : economisch rendabel én met een zeer groot sociaal en ecologisch rendement!

Beleg ethisch

Meer informatie
Meer informatie

SHRIRAM FINANCE CORPORATION PVT. LTD - Toegang tot financiële diensten voor micro-, kleine en middelgrote ondernemingen

SHRIRAM FINANCE CORPORATION PVT. LTD

Toegang tot financiële diensten voor micro-, kleine en middelgrote ondernemingen

India

Shriram Finance Corporation Pvt. Ltd (SRFCPL) is in 2004 opgericht in Chhattisgarh en werd vier jaar later geregistreerd als niet-bancaire financiële onderneming (NBFC). Vanuit het hoofdkantoor in Raipur stuurt SRFCPL verschillende kantoren aan op locaties rondom steden, op het platteland en in afgelegen gebieden. Het bedrijf richt zich op inclusieve financiering voor mensen met een laag tot gemiddeld inkomen in gebieden met beperkte toegang tot financiële diensten.

SRFCPL is sinds 2018 een partner van Oikocredit. Het bedrijf biedt verschillende opties voor voertuigfinanciering, voor de aanschaf van motoren, auto's en tractoren. Daarnaast verstrekt het bedrijf ook microleningen en leningen voor micro-, kleine en middelgrote ondernemingen. SRFCPL is de enige NBFC in Chhattisgarh die asset-financiering aanbiedt.

Naast de financiële activiteiten, let SRFCPL erop dat gefinancierde projecten geen schade aan het milieu toebrengen. Om de sociale impact te vergroten heeft SRFCPL ook een ngo opgericht die projecten uitvoert gericht op het verbeteren van de levensomstandigheden van lokale gemeenschappen, zoals oogcontroles bij schoolkinderen, bezoeken en donaties aan verpleeghuizen en boomplantevenementen.

Download deze pagina als PDF