Vacature Investor Engagement Officer 80%

Vacature Investor Engagement Officer 80%

Vacature NL.png

Speel een belangrijke rol in het opbouwen en onderhouden van relaties met (potentiële) investeerders zodat hun investering duurzame ontwikkeling en sociale verandering kan ondersteunen.

De Investor Engagement Officer is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de marktstrategie voor België (NL+FR) door het opstarten en onderhouden van relaties met leads en met investeerders met als doel meer investeringen en minder uitstroom. Door klantgerichtheid en een goed inzicht in het aanbod van Oikocredit creëert de Investor Engagement Officer een aantrekkelijke propositie voor (potentiële) investeerders. De Investor Engagement Officer gebruikt verschillende communicatiekanalen om in contact te komen met (potentiële) investeerders, zoals telefoon / e-mail / persoonlijke interacties en organiseert en/of neemt deel aan evenementen die doelgroepen van Oikocredit aantrekken.

Meer informatie en de mogelijkheid om te solliciteren vind je op https://jobs.oikocredit.coop/jobs/4917557-investor-engagement-officer-belgium-30-hours-per-week

Tags

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Archive > 2024

septembre

août

juillet

juin

mai

avril

mars

février

janvier